Председателят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова призова лидерът на

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова призова лидерът на
Коментари Харесай

Деси Атанасова захапа Нинова: БСП да не се занимава с Борисов, да си гледа оцеляването

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова прикани водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да си гледа нейната партия и нейното оцеляване, а не да се занимава с депутатския имунитет на Бойко Борисов. Пред публицисти в Народното събрание, Атанасова съобщи, че е чула Нинова да си приписва победи - откакто 16 години не можела да бие ГЕРБ на избори, в този момент се стигнало до обстановка, в която с 20 депутати отказала Борисов от личния му имунитет. Нинова, призовавайки за обективни присъди, евентуално не помни, че не Народното събрание е трибуналът който съди, а това са други институции, сподели Атанасова.

Според нея е необичайно Нинова да приказва в един глас с някогашни магистрати, които стартират своите политически планове, като очевидно визираше гражданското патриотично движение обявено през вчерашния ден от към този момент някогашния основен прокурор Иван Гешев - " Справедливост за България ". Тя посъветва Нинова и всички други депутати да не замесват правосъдната самостоятелна власт в калните си политически игри. Този имунитет, от който Борисов се отхвърли, евентуално се употребява за политическа дъвка, която през днешния ден бе отнета от Корнелия Нинова, само че и от други бъдещи политически водачи, които ще вършат политически планове, акцентира Атанасова.

Тя добави, че Борисов в никакъв случай не е бил с имунитет през всичките години, когато е бил министър председател. Последните 2 години, когато еманацията на чегъртане, противозаконни арести и всичко друго, което се правеше против ГЕРБ/СДС бе настояването за събаряне на депутатския имунитет. Ако има обективна присъда, тя ще е неговата дефинитивна оправдателна присъда по това скалъпено дело против Борисов, счита Десислава Атанасова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР